Zoeken naar wij geven

Uw zoekactie voor wij geven leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geert 52 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Verzorgde sportieve man zoekt rijpere dame.
Verzorgde sportieve niet onknappe man zoekt rijpere oudere dame voor een sensuele ontmoeting. Bij deze zou ik de dame een sensuele massage geven luisterend naar jou noden en je echt laten genieten.Interesse of vragen stuur een berichtje.  
pieter 50 jaar Antwerpen - Kontich
Gratis sensuele massage
Hey daar, ben jij een meisje/dame die verlangt naar een heerlijke, sensuele en gratis massage? Ik sta klaar om je wensen te vervullen. Mijn passie ligt in het geven van ontspannende, sensuele massages, van top tot teen. Jouw wensen en genot staan bij mij altijd op de eerste plaats, en ik beloof dat er niets zal gebeuren wat jij niet wilt. Jij houdt ten allen tijde de touwtjes in handen. Ik vind mijn voldoening in het geven van de massages zelf. Het is zalig te voelen hoe jij geniet en hoe jou lichaam zich laat meevoeren onder mijn handen. Lijkt deze opwindende ervaring iets voor jou? Weet je, ik ben vast van plan het beste van mezelf te geven! We delen een moment, waar je nog een hele tijd van zal nagenieten. Aarzel niet om me een berichtje te sturen. Dan voelen we of er een klik is en of we ons comfortabel voelen om af te spreken. Als gebonden "jonge" man van 50 jaar, met een hogere opleiding, hecht ik veel waarde aan een goed gesprek, discretie en hygiene  
Jonass 49 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Plussize meid/dame met een pikant kantje
Hallo dame, zoals de titel verwijst heb ik een zwak voor vollere dames. Mijn fetisj die ikzelf graag onderga is facesitting door jouw op mij. Maar onderga jij zelf ook graag large penetration, toys, choking, inserts, spanking, fisting, intens genot, dan passen we goed samen. Maar genoeg ik vertel er graag uitgebreid over tijdens onze verdere kennismaking. Wie ben ik? Een man van de wereld, woonachtig omgeving Kortrijk, hoger opgeleid, zelfstandig 48j groot en struis gebouwd. Ik ben openminded t.t.z. je bent single/gehuwd/in relatie/bi/hetero maakt niet uit. Ik heb ook een relatie maar wens me op seksueel vlak nog meer te geven. Waarin IQ en EQ elkaar ontmoeten, ik val hierop, meer dan alleen maar voor de seks. Als mijn kernwoorden je niet afschrikken (of enkele) waarin je denkt jezelf te herkennen schrijf me gerust aan. Wil je verwend worden in de breedste zin van het woord, laten we dan elkaar gauw ontmoeten en een mooi verhaal maken. Ik kijk er al uitgebreid naar uit.  
Likslaafje 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Face sitting & riding
Welke vrouw wil mijn gezicht wil berijden met haar kutje en kontje en wil zich lekker lang, diep en uitgebreid wil laten likken. Een vrouw die genot zoekt en zich wil ontladen terwijl ze op mijn gezicht zit en ze verwend wordt door mijn mond, lippen en tong. Die haar kutje en kontje stevig op mijn gezicht perst om nog meer te genieten van mijn tong. Of wil je lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen je benen lig en je lik? Ik wil je plezier, lust en genot geven. Ik ben 53 jaar, keurig, hygiënisch, goed niveau maar met een kinky kantje. Voorts ben ik slank, groot. Wie wil mijn gezicht lekker berijden of wil ontspannen achterover liggen terwijl ik haar lik?  
Oliver 43 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
zoek perverse willig gebruiksletje
Ik zou graag weer perverse sex training aan een willige nodige vrouw geven. Dat houdt in fisting en dildo training, pijp en diep keel training, edge oefeningen en meer Hiervoor spreken we een dagje op love hotel af. Eerste sessie is kennismaking Ik 43j single goed verzorgd 62kg en kan verplaatsen. Bij interesse stuur een bericht en stel je even voor en ook jou kinks/fetishes of fantasieën wat je met mij wil beleven. Hoor graag van jou xx  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Welke vrouw zit ook in een relatie/huwelijk zonder sex en wil daar eveneens verandering in brengen? We spreken af en toe met elkaar discreet af in een sfeervolle kamer, om fysiek elkaar dat hemels genot te geven. Jou beffen hoort daar natuurlijk ook bij. Aangezien mijn pik lang stijf blijft zonder spuiten, neuken we in verschillende standjes en laat ik je alle hoeken van de kamer zien. Ik ben een niet onknappe man, slank en groot geschapen. Weinig lichaamsbeharing en altijd intiem geschoren. Imteresse, stuur me dan een mailtje zodat we wat info kunnen uitwisellen!  
Philip 57 jaar West-Vlaanderen - Bredene
zoek vrouw 40+ tot 60+ voor sex date
Hallo ik ben Philip 57 j uit Bredene verzorgde man zoek vrouw voor geile sex date met beffen vingeren massage geven strelen neuken een vrouw lekker verwennen met een lang voorspel  

zoek vrouw 40+ tot  60+ voor sex date
genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar een vrouw die van respect en affectie houdt
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een vlotte, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar een vrouw die van respect en affectie houdt
Sam 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Babbeltje en voeten verwennen?
Hallo! Welke nieuwsgierige, open-minded vrouw vindt dat ze twee dingen tekortkomt: een goed gesprek en aandacht voor haar mooie voeten? Deze even nieuwsgierige, verzorgde jongen heeft veel liefde voor voeten te geven maar kan het te weinig in de praktijk omzetten. Een klik en een goed gesprek zijn daarbij wel heel belangrijk. Ben je benieuwd? Laat gerust iets weten, ik bijt niet (behalve misschien heel zacht in tenen) :-) ! Leeftijd geen belang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10